Posjeti.ba logo

Posjeti.ba

Turističko-informativni portal

Udruzenje Mapa Kulture

Uslovi Korištenja

Turizam, tradicija i jos ponešto

Posjeti.ba portal Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela posjeti.ba portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima. Također i rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice. Nadalje, prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo uz potpis sa linkom na izvor.

Posjeti.ba portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio ). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Drugi portali i internetske stranice smiju prenositi autorske članke uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti i link na originalni tekst na posjeti.ba portalu. Naravno, u obliku izvornog imena članka i linka. Korištenje video materijala je dopušteno sa našeg Youtube kanala.

Uredništvo posjeti.ba portala zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Organizovanje časova u prirodi

Organizacija i edukacija populacije o lokacijama koje nas se sviju tiču

Organizovanje izleta

Organizacija izleta i prevoz na sve lokacije koje Vas zanimaju

Organizovanje obilazaka historijskih lokacija

Organizovanje višednevnih obilasaka historijskih lokacija, adrenalinskih parkova i manifestacija iz sfere kulture

Najbolji smještaj i hrana

Pronađite najbolju lokaciju za sebe u bilo kom dijelu BiH

Designed by Armin Bečić

Copyright Mapa kulture