Posjeti.ba logo

Posjeti.ba

Turističko-informativni portal

Udruzenje Mapa Kulture

Doživi avanturu noćnog života za vrijeme 23. Sarajevo Film Festivala

Kao i svake godine tokom Sarajevo Film Festivala, Sarajevo će i ove godine biti mjesto dobre zabave i bogatog noćnog života. Osim koncerata u Domu mladih, koji je tradicionalno odlično mjesto za zabavu, postoje i druge vrhunske lokacije na kojima će svi uživati ​​u periodu od 11. do 18. avgusta.

Uoči Sarajevskog filmskog festivala, Mahmut Orhan sa Indie Dance / Nu disco i Deep House će zagrijati atmosferu u glavnom gradu BiH. Ovaj turski DJ, jedna od najvećih atrakcija 2017. godine, stiže u Sarajevo po prvi put nakon nastupa na najvećim svjetskim festivalima.

Od 11. do 17. avgusta u amfiteatru Doma mladih nastupat će sljedeći bendovi: Letu Stuke, Skroz, Elemental, Bad Copy, Zoster, Mostar Sevdah Reunion, Martin Kremser, Hibrid, Sijah i Kolenda, Poklon, Disko Gripa vs. Dzemo Brown, Tilawa Project, Weedran, DaMzaH, Insani u Membrani i Starbridge.

Pored nabrojanih događaja, postoji još mnogo dešavanja, pustite samo svoj avanturistički duh, neka ga vodi Sarajevo, jer ovo je grad gdje ima za svakog ponešto.

Organizovanje časova u prirodi

Organizacija i edukacija populacije o lokacijama koje nas se sviju tiču

Organizovanje izleta

Organizacija izleta i prevoz na sve lokacije koje Vas zanimaju

Organizovanje obilazaka historijskih lokacija

Organizovanje višednevnih obilasaka historijskih lokacija, adrenalinskih parkova i manifestacija iz sfere kulture

Najbolji smještaj i hrana

Pronađite najbolju lokaciju za sebe u bilo kom dijelu BiH

Designed by Armin Bečić

Copyright Mapa kulture